İSKEÇE AŞAĞI MAHALLE’DE HATİM MERASİMİ

04-06-2015

İSKEÇE AŞAĞI MAHALLE’DE HATİM MERASİMİ

İskeçe Müftülüğü’ne bağlı faaliyet gösteren İskeçe Aşağı Mahallesi Kur’an Kursu’nun gelenek haline gelen Hatim Merasimi 31 Mayıs 2015 Pazar günü büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Hocalığını Yıldız Uzun, Fatma Mete, Cemali Burbun, Hüseyin Hacıhüseyin, Rabia İbrahimko ve Sıdıka Batkal’ın yaptığı Aşağı Mahalle Kur’an Kursu’nun Pazar günü icra edilen hatim merasimi; çocukların okudukları düzgün Kur’an Kerim’le, anlamlı şiir, ilâhilerle büyük beğeniyle izlendi.

Hatim törenine Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin yanı sıra, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosumuz Sayın Ali Rıza Akıncı, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediyesi Başkanımız Sayın Cemil Kabza, Sivil Toplum Kuruluşları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Öğlen namazına müteakip hatim yapan öğrenci velilerinin hazırladığı etli pilav ikramı yapıldı.