2016 DÖNEMİ HATİM MERASİMLERİ BAŞLADI

26-04-2016

2016 DÖNEMİ HATİM MERASİMLERİ BAŞLADI

Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Kur’an Kurslarımızın 2016 yılı hatim merasimleri bu hafta sonu Salıncak köyünde başladı.

16 Nisan Cumartesi günü sabah saat 09:00’da Salıncak köyünde Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin katılımı ve yaptığı dua ile Kurban kesim merasimi gerçekleşti.

17 Nisan Pazar günü düzenlenen Salıncak Hatim merasimi, Kur’an Kursu öğrencilerimizin sergilediği başarılı performansla coşkulu bir şekilde oldu. Müftülüğümüzü temsilen Müftü Yardımcımız Sayın Ahmet Hraloğlu’nun yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolosumuz Sayın Davut Ocak, Mustafçova Belediyesi adına Meclis Başkanı Adnan Peçenek ve Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Kavaz, Muzaffer Salihoğlu Ortaokul ve Lisesi Müdürü Erkan İmamefendi, hocalar ve kalabalık cemaat katıldı. Hatim merasimin ardından Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu ile Muavin Konsolosumuz Davut Ocak birer selamlama konuşması yaparak öğrencileri ve köy halkını tebrik ettiler, birlik ve beraberlik çağrısı yaptılar.

Hatim merasiminin ardından katılanlara pilav ve ayran ikram edildi.