“III. KUR’AN-I KERİM’İ ve EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI” BÜYÜK COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

08-06-2016

6 Haziran 2015 Cumartesi günü Müftülüğümüz tarafından İskeçe bölgesi Kur’an Kursları arasında üçüncüsünü düzenlediğimiz “KUR’AN-I KERİM’İ ve EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI” Ketenlik Köyü Stadında büyük bir katılımla coşkuyla gerçekleşti.

Düzenlediğimiz yarışmada öğrenciler toplam üç kategoride dereceye girmek için yarıştı.

21 Mayıs 2016 Cumartesi günü İskeçe Gazhane Camiinde gerçekleşen yarı finalde, 65 Kur’an Kursumuzun yer aldığı 110 öğrencimizin katılımı ile üç grupta yapılan elemeler neticesinde 25 öğrencimiz, finalde yarışmaya hak kazanmışlardır.

Sunuculuğunu Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu’nun yaptığı etkinlikte öğrencilerimiz üç kategoride yarıştı.

Yarışmada yer alan seçili kurulumuz ise şöyledir:
1- Uğur AYVAZ – Türkiye’den katılan kurra hafız,
2- Sedat KARADAYI – Vaiz ve İskeçe Ahiriyan Mahallesi Kur’an Kursu Hocası,
3- Hüseyin VELİBAŞA – Vaiz, Şahin Aşağı İmamı ve Kur’an Kursu Hocası,
4- Rıdvan DELİ – Demircik İmamı ve Kur’an Kursu Hocası,
5- Hüseyin KAHYAOĞLU – Elmalı İmamı ve Kur’an Kursu Hocası.