İskeçe Müftülüğü’nde Tanışma Çayı

22-03-2010

İskeçe Müftülüğü’nde Tanışma Çayı

20 Mart Cumartesi günü İskeçe Müftülüğü bayan İrşad Ekibi ile Gümülcine Müftülüğü Bayan İrşad ekibi, İskeçe Müftülüğü’nde Müftü Yardımcısı Fatma İmam’ın başkanlığında biraraya geldi.

Birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulan Bayan İrşad Ekibleri önümüzdeki dönemlerde birlikte yapılacak çalışmalar hakkında fikir teatisinde bulundular.

İskeçe Müftü Yardımcısı Fatma İmam yaptığı açıklamada; "Birbirimizi daha yakından tanıma amaçlı düzenlediğimiz bir çay sohbeti. Epey verimli olduğunu söyleyebilirim. Gümülcine Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi Heyeti Başkanı Cahide Haseki arkadaşımla birlikte organize ettik. İlk toplantımızı İskeçe Müftülüğü’nde gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde ikinci toplantımızı Gümülcine Müftülüğü’nde yapma kararı aldık. İnşaallah birlikte atacağımız adımlarla toplumumuza daha verimli olacağımızı düşünüyoruz."