İSKEÇE AHİRİYAN VE MİZANLI’DA HATİM TÖRENLERİ GERÇEKLEŞTİ

06-09-2021

İSKEÇE AHİRİYAN VE MİZANLI’DA HATİM TÖRENLERİ GERÇEKLEŞTİ

5 Eylül Pazar günü, Müftülüğümüzün bünyesinde faaliyet gösteren; İskeçe Ahiriyan ve Mizanlı Ku’rân Kurslarının hatim merasimleri gerçekleşti. Her iki hatim törenine iştirak eden faziletli Müftümüz Ahmet Mete öğrencileri, velileri ve hocalarını can-ı gönülden tebrik etti.

İskeçe Ahiriyan Camii’nde düzenlenen hatim merasimine T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz sayın Murat Ömeroğlu, Müftümüz Ahmet Mete, İskeçe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Kara Osman, Mustafçova Belediyesi anamuhalefet  Başkanı Cemil Kabza ve beraberinde birçok kişi katıldı.

İskeçe Ahiriyan ve Mizanlı Kur’ân Kursları’nın düzenlemiş oldukları hatim törenlerine Milletvekili Burhan Baran da iştirak etti.

Her iki hatim töreninde öğrencilerin Kur’ân tilâveti, şiir ve ilâhiler büyük beğeni kazandı. Hatim törenlerinin ardından pilav ikramı yapıldı.