T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI SERDAR ÇAM FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

17-01-2022

T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı sn. Serdar Çam, 17 Ocak Pazartesi günü, Edirne’de tedavi gören faziletli İskeçe Müftümüz Ahmet Mete’yi ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı sn. Çam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Batı Trakya Türk Toplumunun kanaat önderlerinden, seçilmiş İskeçe Müftüsü Sn. Ahmet Mete Hocamızı tedavi gördüğü Edirne’de Trakya Üniversitesi Hastanesinde ziyaret ettik. Kendisine Cenab-ı Allah’tan şifa niyaz ediyor sağlığına kavuşmasını diliyoruz. İskeçe müftümüz Ahmet Mete hocamızın tedavisi başarıyla sürüyor. Maşallah genel durumu çok iyi ve yüksek moralli. Batı Trakya’daki Türk ve Müslüman azınlığının haklı davasına sunmakta olduğu hizmetleri daha etkin yapabilmesi için çaba sarf eden rektörümüze ve ekibine teşekkürler.”