BALKANDA KADIN OLMAK PROJESİNİN DÖRDÜNCÜ HAFTASI TAMAMLANDI

19-03-2022

BALKANDA KADIN OLMAK PROJESİNİN DÖRDÜNCÜ HAFTASI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği organizasyonu ile gerçekleşen projenin dörtüncü hafta toplantısı 16 Mart Çarşamba günü saat 19:00’da Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde Şahin Eğitim ve Kültür Derneği’nin çatısı altında yapıldı. Projenin 4. hafta sunumları 19 Mart Cumartesi günü Gökçepınar ve Ketenlik köylerinde gerçekleşti.

İskeçe Müftülüğü ile BTAYTD’nin birlikte yürüttüğü ‘‘Balkan Kolunda Kadın Olmak” isimli proje çerçevesinde Batı Trakyalı kadınlarımız ile bir araya gelen Uzman Psikolog Sevkan Tahsinoğlu, Şahin, Gökçepınar ve Ketenlik köylerindeki konuşmalarında “Çocukların Meslek Seçiminde Anne Babanın rolü nedir? Ne kadar etkili olmalıdır?” konusunu ele aldı. İskeçe Müftülüğü Din Görevlisi Selin Sebahattinoğlu ise yaptığı konuşmalarında; İslâm dininde Çocuklarda Kişilik Gelişimi ve Çevrenin Etkisinden bahsederek meslek seçimini ele aldı.

Balkanda Kadın Olmak Proje’sinin kapsamında yapılan bilgilendirme toplantıları bayanlar tarafından büyük ilgiyle takip edilmeye devam etmektedir.