BASAYKOVA VE GÜNEY MAHALLE’DE HATİM MERASİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

16-05-2022

BASAYKOVA VE GÜNEY MAHALLE’DE HATİM MERASİMLERİ GERÇEKLEŞTİ

İskeçe Müftülüğü çatısı altında faaliyet gösteren Basaykova ve Güney Mahalle Kur’an Kursları’nın hatim merasimleri 15 Mayıs 2022 Pazar günü büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Basaykova hatim törenine İskeçe Müftülüğünü temsilen Vaiz Hamza Karadayı katıldı. Güney Mahalle hatim merasiminde ise İskeçe Müftülüğünü Vaiz Mustafa Trampa temsil etti.

15 Mayıs 2022 Pazar günü gerçekleşen hatim merasimlerinde; öğrencilerin Kur’ân tilâveti, şiir ve ilâhiler büyük beğeni kazandı.

Güney Mahalle Hatim merasimine Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunu temsilen Ataşe Güven Bora iştirak etti.

Hatim merasimlerine İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin ve ana muhalefet Başkanı Cemil Kabza  katıldı.