BÖLGEMİZDE HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ

05-07-2022

BÖLGEMİZDE HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ

1 Temmuz 2022 Cuma günü, Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Sinikova Cami Mahallesi ve 3 Temmuz 2022 Pazar günü İskeçe Gazhane Kur’an Kursları’nın hatim merasimleri gerçekleşti.

Sinikova Cami Mahallesi Kur’an Kursu hocası ve köy imamı Cesur Hasanoğlu’nun yetiştirdiği iki öğrencimiz ile Cuma günü Cuma namazına müteakip camide gerçekleşen merasime köy halkı katıldı.

Aynı şekilde Pazar günü de Gazhane Kur’an Kursu hocası Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa Trampa’nın yetiştirdiği iki öğrencimizle hatim merasimi gerçekleşti.

02 Temmuz 2022 Cumartesi günü İskeçe Türk Birliği’nin organize ettiği "İskeçe Kültür - Sanat Şenlikleri"   İskeçe’de gerçekleştirildi. Bu etkinliğe Müftülüğü temsilen Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu katıldı. Etkinlikte selamlama konuşması yapan Müftü Yardımcısı, Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin selmalarını ve başarı temennilerini iletti. Devamla konuşmasında; İskeçe Müftülüğü ile İskeçe Türk Birliği’nin iki kanatlı kuş misali olduğunu, birinin dini sahada, diğerinin de milli ve kültürel sahada etkin olduğunu vurgulayarak bu güzel etkinliğin düzenlenmesine emeği geçenleri tebrik etti. Müftülükten ayrıca, Eğitim Şube Müdürü Mustafa Trampa ile Dini İrşad Müdrü Rıdvan Topçu da yer almışlardır.