MERHUM MÜFTÜMÜZ AHMET METE İÇİN TAZİYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

24-07-2022

MERHUM MÜFTÜMÜZ AHMET METE İÇİN TAZİYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta binlerce kişinin katılımıyla ebediyete uğurlanan merhum İskeçe Müftümüz Ahmet Mete için taziye ziyaretleri devam ediyor.

T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Yavuz Selim Kıran, 24 Temmuz Pazar günü on gün önce vefat eden merhum İskeçe Müftümüz Ahmet Mete’nin kabrini ziyaret etti. İskeçe Aşağımahalle Mezarlığı’nda İskeçe Müftülüğü görevlileri tarafından karşılanan Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran daha sonra merhum Müftümüzün ailesine taziyede bulunmak üzere merhum Müftümüzün evine geçti. Kıran, burada merhum Müftümüz Ahmet Mete’nin eşi Atike Mete ve aile üyelerine baş sağlığı diledi. Akabinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki heyet, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği BTTDD Genel Başkanı Hasan Küçük, BTTDD Eski Genel Başkanı Necmettin Hüseyin Adaletoğlu, BTTDD İkinci Başkanı Mehmet Hasanoğlu, BTTDD Genel Sekreteri Besim İsmailbaşa, BTTDD İzmir Şube Başkanı Mümin Durmuş, BTTDD Tekirdağ Temsilcileri Saadettin Mustafa ve Rıdvan Kırhasan, Türk dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Kanak ve beraberindeki heyet merhum Müftümüz Ahmet Mete’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunup baş sağlığı dilediler.