İSKEÇE MÜFTÜ ADAYLARI KURUMLARIMIZI VE MİLLETVEKİLLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

01-09-2022

İSKEÇE MÜFTÜ ADAYLARI KURUMLARIMIZI VE MİLLETVEKİLLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

İskeçe Müftü adaylarımız Mustafa Trampa ile Mustafa Kamo, İskeçe Müftü Vekilimiz Ahmet Hraloğlu ve İskeçe Müftülüğü personeli,1 Eylül Perşembe günü Azınlık kurumlarını ziyaret etti.

Müftü adaylarımız Trampa ve Kamo ile Müftü Vekilimiz Ahmet Hraloğlu ve yakın çalışma arkadaşları ilk olarak merhum İskeçe Müftümüz Ahmet Mete’nin kabrine ziyaret gerçekleştirdi.

Burada edilen dualardan sonra Müftü Vekilimiz Hraloğlu başkanlığındaki Müftü adaylarımız Mustafa Trampa ve Mustafa Kamo ile diğer görevlilerimizden oluşan heyet, İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti. Müftü adaylarımız ve heyet üyeleri burada İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve diğer dernek yöneticileri tarafından karşılandı. Burada yapılan konuşmalarda her iki müftü adayına da başarı dileklerinde bulunuldu.

Heyet daha sonra Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. Müftü adaylarımız ve beraberindeki heyet, burada DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve diğer parti yöneticileri tarafından karşılandı.

Müftü adaylarımız Mustafa Trampa ve Mustafa Kamo ile diğer heyet üyeleri İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ile Burhan Baran’ı da ziyaret ederek görüştü.

Trampa ve Kamo ile beraberindeki heyet, daha sonra Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Şubesi’ni ziyaret etti. Heyet, burada ise Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve dernek yöneticilerince karşılandı.

Müftü adaylarımız ve Müftülük görevlilerinden oluşan heyet, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği’ni de ziyaret etti. Heyet burada da Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Asbaşkanı Hasan Boşnak ve sekreter Gökmen Sabrioğlu tarafından karşılandı.

İskeçe Müftü adaylarımız Mustafa Trampa ve Mustafa Kamu ile beraberindeki heyet son olarak Millet Gazetesi ve Çınar Derneği’ni ziyaret etti. Müftü adaylarımızı ve beraberindeki heyeti, Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü ve Çınar Derneği Başkan Yardımcısı Bilal Budur, Çınar Derneği Genel Sekreteri Murat Köse ve Millet News editörü Cemil Kabza karşıladı.