YENİ NESİL HAREKETİ BAŞKANI ÖNDER MEÇOĞLU MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYERET ETTİ

05-09-2022

YENİ NESİL HAREKETİ BAŞKANI ÖNDER MEÇOĞLU  MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYERET ETTİ

5 Eylül Pazartesi günü, Yeni Nesil Hareketi Başkanı Önder Meçoğlu, İskeçe Müftü Vekilimiz Ahmet Hraloğlu ile İskeçe Müftü adaylarımız Mustafa Trampa ve Mustafa Kamo’yu makamlarında ziyaret etti.

Yeni Nesil Hareketi Başkanı Önder Meçoğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu: ‘‘İskeçe Müftü adaylarımız Mustafa Trampa ile Mustafa Kamu hocalarımız ve Müftü vekili Ahmet Hraloğlu hocamla müftülük seçimleri hususunda fikir teattisinde bulunduk.

Batı Trakya Türk Azınlığının varlık ve bekası için temel taşı mesabesinde olan İskeçe Müftülüğü için aday olan Mustafa Trampa ve Mustafa Kamu hocalarımızı adaylıklarından dolayı tebrik ediyorum.

Yeni müftümüzün seçilmesi sürecinde gösterdikleri tutum ve davranışlarından ve verdikleri birlik beraberlik görüntüsünden dolayı her iki hocamızı ayrıca kutluyorum.

İnancım odur ki; 9 Eylül 2022 Cuma günü gerçekleşecek MÜFTÜLÜK SEÇİMLERİNDE halkımız üzerine düşen görevi lâyıkıyla yerine getirecek ve yeni Müftümüzü seçmiş olacaktır.

Seçilecek olan müftümüze şimdiden Batı Trakya Türk Azınlığı mücadelesinde muvaffakiyetler dilerim.’’