İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN İSTANBUL GEZİSİ

24-06-2010

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN İSTANBUL GEZİSİ

19 - 22 Haziran tarihleri arasında, İskeçe Müftülüğü ile Boğaziçi Mezunlular Derneği (BURA)’nın ortaklaşa düzenlediği kültürel amaçlı gezi yapıldı. Geziye 21 öğrenci katıldı.

İskeçe’nin farklı köylerinden geziye iştirak eden öğrenciler, İstanbul’da kaldıkları süre içerisinde kendilerini karşılayan ailelerde misafir edildi. Misafir edilen her ailenin çocuklarıyla tanışan ve kaynaşma fırsatı bulan Batı Trakyalı çocukların bir hayli memnun kaldıkları gözlendi.

İstanbul gezisi ilk olarak boğaz turu ile başladı. Ardından bir çok tarihi eseri gezme fırsatı bulan öğrenciler, üç gün boyunca muhtelif sosyal etkinliklere de iştirak etti.

21 Haziran akşamı son bulan gezi, 22 Haziran Salı günü Batı Trakya’ya dönüş yapıldı.