MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ ESKİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ENBİYE EFENDİ’DEN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

15-10-2022

Mustafçova Belediyesi Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Meclis Üyesi Enbiye Efendi ve eşi esnaf Aydın Kabza, 15 Ekim 2022 tarihinde Müftümüz Mustafa Trampa’ya tebrik ziyareti gerçekleştirerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular, başarılar dilediler. Ziyaretçiler, Müftümüz Mustafa Trampa’ya çalışmaları hakkında bilgi vererek hediye takdim ettiler. Eski Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Meclis Üyesi Enbiye Efendi ve eşi Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra, İskeçe Müftü Yardımcısı Fatma İmam ve İskeçe Müftülüğü Personeli tarafından karşılandı.