PAŞEVİK KÖYÜNDE KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MEVLİD-İ NEBİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

27-10-2022

Paşevik Köyü Camii’nde Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik 27 Ekim 2022 tarihinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. Mevlid-i Nebi etkinliği Paşevik din görevlilerinden İlâhiyatçı hocalar Hafize Karasalih ve Arziye Cambaz ile İskeçe Müftülüğü Personel Şube Müdürü Mustafa Kamo, Kur’an Kursu hocaları Sabri Emin Kehaya, İrfan Kule ve Ramadan Küçük tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikte Sevgili Peygamberimizin (s.a.v.) örnekliği ele alınarak çocuklara yönelik oyunlar hazırlandı, hediyeler verildi. Mevlid-i Nebi programında İskeçe Müftülüğü’nü temsilen Müftü Yardımcımız Fatma İmam hazır bulundu.