ŞAHİNLİ GENÇLER İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ DİN GÖREVLİSİ HOCALARIYLA YATSI NAMAZINDA BULUŞTULAR

05-12-2022

İskeçe Müftülüğü hafta sonları ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik gençlik buluşmaları başlattı. Söz konusu gençlik buluşmaları Müftümüz Mustafa Trampa’nın  talimatıyla İskeçe Müftülüğüne bağlı genç din görevlileri tarafından organize ediliyor.

Bu çerçevede başlatılan gençlik buluşmalarından biri de İskeçe’nin Şahin köyünde hayata geçirildi. Din Görevlisi İlahiyatçı Eyüp Aguşoğlu’nun Şahin köyünde organize ettiği gençlik buluşmalarına gençler büyük ilgi gösteriyor.

Gençlik buluşmaları çerçevesinde her hafta farklı uygulamalara yer veriliyor. 3 Aralık Cumartesi akşamı Şahinli gençler hocaları Eyüp Aguşoğlu ile birlikte Sinikova Cami Mahallesi köyünü ziyaret ederek yatsı namazını burada eda ettiler. Sinikova Cami Mahallesi İmam-Hatibi İlahiyatçı Cesur Hasanoğlu hocanın Kur’an Tilaveti ile gönülleri mest olan gençler, namaz sonrası gerçekleştirilen kısa sohbette Cesur Hasanoğlu hocanın nasihatlerini dikkatle dinlediler.