BATI TRAKYA TÜRK HEYETİNİN ANKARA TEMASLARI DEVAM EDİYOR

10-12-2022

BATI TRAKYA TÜRK HEYETİNİN ANKARA TEMASLARI DEVAM EDİYOR

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) üyeleri, 9 Aralık 2022 tarihinde Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Keçiören Meclis Üyesi Av. Fatih Ünal’a ziyaret gerçekleştirdiler.

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

‘‘Batı Trakya İskeçe Müftülüğüne yeni seçilmiş olan Sn. Mustafa Trampa, İskeçe Türk Birliği Bşk. Sn. Ozan Ahmetoğlu, Kozlukebir Belediye Bşk. Sn. Rıdvan Ahmet, Mustafçova Belediye Bşk. Sn. Rıdvan Deli Hüseyin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Der. Bşk. Sn. Hüseyin Baltacı, BİHLİMDER Bşk. Sn. Mehmet Emin Ahmet, ve Batı Trakya’dan gelen heyetle ABB Meclis Başkan Vekili Sn. Fatih Ünal ile birlikte Estergon Türk Kültür Merkezimizde bir araya geldik.

Kendilerini Keçiören’imizde görmek ve ağırlamaktan şeref ve bahtiyarlık duyduk.

Batı Trakyalı kardeşlerimizin sevinci sevincimiz, kederi kederimizdir. Batı Trakya’ya, kardeşlerimize yürekler ve gönüller dolusu selam olsun!’’