T. C. ZİRAAT BANKASI İSKEÇE ŞUBESİNİ ZİYARET

13-12-2010

T. C. ZİRAAT BANKASI İSKEÇE ŞUBESİNİ ZİYARET

9 Aralık 2010 Perşembe günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete kısa süre önce İskeçe’de faaliyete geçen T. C. Ziraat Bankası İskeçe Şubesi’ni ziyaret etti.

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete; yaklaşık iki aydan beri İskeçe İline farklı bir renk katan Ziraat Bankasının açılmasında dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında Ziraat Bankasının cana yakın Müdürü Sayın Ömer ÇAY’ı tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi. Müdür Bey de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti ve teşekkür etti.

Yapılan görüşmede Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu da yer aldı. Görüşme sonunda anı defterine düşüncelerini aktarak Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve iskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete memnuniyetini ifade ederek Ziraat Bankasından ayrıldı.