T.C. ATİNA BÜYÜKELÇİSİ ÖZÜGERGİN MÜFTÜMÜZ İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

12-01-2023

T.C. ATİNA BÜYÜKELÇİSİ ÖZÜGERGİN MÜFTÜMÜZ İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Atina’daki görev süresi önümüzdeki günlerde sona eren Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin veda görüşmeleri kapsamında, 12 Ocak 2023 Perşembe günü Müftümüz Mustafa Trampa’yla telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin Müftümüz Trampa’yla yaptığı telefon görüşmesinde, bütün Batı Trakya Müslüman Türklerine kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu. En kısa zamanda tekrar bizimle birlikte olmak istediğini ifade ederek soydaşlarımıza selamlarını iletti. Müftümüz Trampa da Büyükelçi Özügergin’e, görev süresi boyunca sürdürdüğü olumlu ilişkiler ve vermiş olduğu hizmetlerden  dolayı teşekkür ederek bundan sonra üstleneceği yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca Azınlık insanıyla sık sık görüştüğü için memnuniyetini dile getirerek kendisi gibi değerli bir diplomatı tanımaktan onur ve şeref duyduğunu söyledi.