AVRASYA HASTANELER GRUBUNDAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

13-01-2023

AVRASYA HASTANELER GRUBUNDAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi İşletme Direktörü Yardımcısı Dr. Özgün Özmen, Avrasya Hastanesi Medikal Direktör Yardımcısı  Dr. Hamdi Kocaahmet, Avrasya Hastanesi Genel Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Durmuş ve Avrasya Hastanesi Kurumsal İletişim Sorumlusu Duygu Apaydın’dan oluşan heyet ve onlara eşlik eden İskeçeli iş adamı Ali Ömer Kehaya, 13 Ocak 2023 Cuma günü Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu, tebrik etti.  Avrasya Hastaneler Grubu’ndan gelen heyet, Müftümüz Trampa’ya çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere bir süre kendisiyle görüştü. Ardından, taraflar birbirlerine hediye takdiminde bulundular. Ziyaretin sonunda, Müftümüz gelen heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekür etti. Ziyaret esnasında, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da hazır bulundu.