‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN ALTINCI HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

16-01-2023

‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN ALTINCI HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Kadına Umut, Topluma Hayat’’ projesinin altıncı hafta toplantıları büyük bir katılımla tamamlandı.

Proje kapsamında Batı Trakya Müslüman Türk kadınları 14 Ocak 2023 Cumartesi günü Koyunköy’de saat 18:30’da, 15 Ocak 2023 Pazar günü ise Paşevik köyünde saat 12:30’da ve Elmalı köyünde saat 14:30’da buluştu.

Proje kapsamında altıncı hafta konukları Uzman Psikolog Seval ‘‘Yol Arkadaşım-Evlilik ve Ev İlişkileri’’ konusunu ele alırken İskeçe Müftülüğü İlâhiyatçı Vaize Emine Bozoğlu ‘‘Ailede İlişkilerinde Hz. Peygamberin Örnekliği’’ konusunu işledi.

Paşevik, Elmalı ve Koyunköy’de kadınların yoğun ilgi gösterdiği projede konuşmacıların sunumları dikkatle takip edildi.

Proje, önümüzdeki hafta farklı konu ve konuklarla devam edecektir.