ÇINAR CAMİİ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

27-01-2023

Müftülüğümüzün çatısı altında faaliyet gösteren İskeçe Merkez Çınar Camii hocaları İskeçe Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü ve aynı zamanda Çınar Camii Kur’an Kursu Din Eğitimcisi Rıdvan Topçu, Kur’an Kursu Din Eğitimcileri Fikret Kavas, Mustafa İmam Efendi, Emin Darmon, Fatma Alihoca, Vaiz-Din Eğitimcileri Yıldız Uzun, Fatma Mete ve Müzeyyen Onbaşı, Çınar Camii Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik Regaib Kandili etkinliği düzenleyerek Müftümüz Mustafa Trampa’yı öğrencilere tanıttılar.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya Çınar Camii öğrenci etkinliğine, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Müftülüğümüzün Genel Sekreteri Emine Palazlı ve Müftülüğümüzün Din Eğitimi Şube Müdürü Sezin Azizoğlu eşlik etti..

Müftümüz Trampa Kur’an Kursu öğrencilerine, üç ayların Müslümanlar için ayrı bir öneme sahip olduğunu ve her anının değerlendirilmesi gerektiğini dile getirerek, besmele-salavat ve Allah’ı anmanın hayatımıza kattığı anlamdan bahsetti, onlara başarılar diledi. Ardından, Din Eğitimcileri ve öğrencilerini tebrik ederek onlara Regaib Kandili dolayısıyla hediyeler verdi. Son olarak, Çınar Camii Kur’an Kursu hocaları Müfümüz ve Müftü Yardımcımıza hediye takdiminde bulunarak etkinliğe ketılımlarından ötürü teşekkür ettiler.