MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN GENÇ MÜFTÜLÜK OVA KIZ GRUBU KANDİL ZİYARETİNDE BULUNDU

28-01-2023

Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde İskeçe Merkez, Ova, Yaka ve Balkan bölgelerinde yaşayan genç soydaşlarımız için İskeçe Müftülüğümüzün bünyesinde ‘Genç Müftülük’ faaliyete geçti.

Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu’nun koordinatörlüğünde İskeçe Merkez, Balkan, Yaka ve Ova bölgelerinde Din Eğitimcilerimiz, genç soydaş gruplarıyla Regaib Kandili dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Buna göre, Ova bölgesi Ortaokul ve Liseli gençlere haftalık atölyeler düzenleyen Vaiz Din Eğitimcisi Müzeyyen Onbaşı ve Genç Müftülük Ova Kız grubu 27 Ocak 2023 Cuma  günü, Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla ziyaretler gerçekleştirdi, halkımızın kandilini kutladı ve Müftümüzün selamlarını ilettiler.

Genç Müftülük Ova Kız grubu, kandil ziyaretlerinde hediyeler ve Peygamberimizin hadis-i şerifinde buyurduğu gibi tebessümlerini götürdüler. Son olarak, genç soydaşlarımızın kandil ziyaretleri büyük bir memnuniyetle karşılandı.