‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN YEDİNCİ HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

25-02-2023

‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN YEDİNCİ HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Kadına Umut, Topluma Hayat’’ projesinin yedinci hafta toplantıları büyük bir katılımla tamamlandı.

Proje kapsamında Batı Trakya Müslüman Türk kadın soydaşlarımız 22 Şubat 2023 Çarşamba günü Paşevik köyünde saat 15:30’da ve Elmalı köyünde saat 18:30’da, 24 Şubat 2023 Cuma günü ise Koyunköy’de saat 18:30’da buluştu.

Proje kapsamında yedinci hafta konukları İskeçe Müftülüğü İlâhiyatçı Vaize Nesrin İmam ‘‘Tıbb-i Nebevi ve koruyucu hekimlik açısından Kur’an’ın şifa oluşu’’ konusunu ele alırken Uzman Diyetisyen Ümran Eblük ‘‘Yetişkin ve çocuklarda yeterli-dengeli beslenme, doğru bilinen yanlışlar’’ konusunu işledi.

Paşevik, Elmalı ve Koyunköy’de kadınların yoğun ilgi gösterdiği projede konuşmacıların sunumları dikkatle takip edildi.

Proje, önümüzdeki hafta farklı konu ve konuklarla devam edecektir.