MÜFTÜMÜZ TRAMPA VE MÜFTÜ YARDIMCIMIZ HRALOĞLU ILICA KÖYÜ HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

29-03-2023

Faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa ve kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa ile İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve kıymetli eşi Nilüfer Huskoğlu, 29 Mart 2023 Çarşamba akşamı Ilıca köyü çocukları, gençleri ve halkıyla bir araya geldiler. Müftümüz Trampa ve Ilıcalı olan Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu Ilıcalı Fatma Hraloğlu’nun evinde iftara katıldılar. Akabinde Müftümüz ve Müftü Yardımcımız Ilıca Camii’nde Ilıca Yukarı Camii İmamı ve Müftümüz Trampa’nın yakın arkadaşı olan Yüksel İmam tarafından karşılandılar. Müftümüz ve Müftü Yardımcımız burada teravih namazını kıldıktan sonra Müftümüz soydaşlara vaaz verdi. Akabinde Ilıcalı çocuk ve gençlerle yakından ilgilenen Müftümüz Trampa, kendileriyle hasbihal etti. Daha sonra, Ilıca Yukarı Mahalle kahvehanelerini tek tek gezerek halk ile hasbihal etti, onların dertlerini dinledi ve onlarla fikir alışverişinde.

Son olarak, Müftümüz Trampa ve Müftü Yardımcımız Hraloğlu Ilıcalı soydaşlarımızın gösterdikleri misafirperverlik ve samimiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederek buradan ayrıldılar.