FAZİLETLİ İSKEÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA TRAMPA TRT TÜRK ’’İSTANBUL SAATİ’’ PROGRAMININ KONUĞU OLDU

06-04-2023

Faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, 6 Nisan 2023 Perşembe günü TRT Türk’te İsmail Halis’in sunduğu ’’İstanbul Saati’’ Programı’nın canlı yayın konuğu oldu.  Faziletli Müftümüz Trampa, Batı Trakya İskeçe bölgesindeki Ramazan ayı faaliyetlerini değerlendirdi. Buna göre, İskeçe Müftülüğü bünyesinde yer alan Çocuk ve Genç Müftülük tarafından yapılan Gençlik iftarları, günlük sosyal medya üzerinden Ramazan ayı ile ilgili paylaşımları, Müftülüğümüzün kadın personeli tarafından 14 ve imamlar tarafından 50 camide mukabele geleneğinin sürdürüldüğü konuşuldu. Devamında Müftümüz, İskeçe Müftülüğü Yayınları tarafından basılan ‘‘İskeçe Cami ve Mescitleri’’ adlı eserden söz edildi, Müftümüz Trampa, Ramazan ayının Batı Trakya İskeçe bölgesinde dolu dolu geçtiğinden bahsederek, 83 caminin faaliyette olduğunu söyledi.

Son olarak Müftümüz Trampa,  Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.