MÜFTÜMÜZ TRAMPA ŞAHİN’DE DÜZENLENEN VE BURA DERNEĞİ’NİN DE MİSAFİR OLDUĞU SAHURA KATILDI

16-04-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, 16 Nisan Pazar 2023 Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezin’de düzenlenen sahur programına katıldılar.

Müftümüz Trampa’ya kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa eşlik etti.

Boağaziçi Üniversiteliler Derneği (BURA),  2004 yılından itibaren her yıl Batı Trakyalı soydaşlarla iftar programları düzenleyerek bir araya geliyor.

Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezi’nde düzenlenen sahur programına, Bura Derneği’nin Başkanı Fehim Paluluoğlu, İstanbul Milletvekili İffet Polat, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, muhalefet liste Başkanları Önder Meçoğlu ve Mücahit Dükkancı, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü Bilal Budur, Şahin köyü imamları ve din görevlileri ve soydaşlardan birçok kişi katıldı.

Akabinde, Müftümüz Trampa ve beraberindeki heyet, BURA ile hasbihal ettiler ve akabinde sabah namazını kıldılar. Son olarak, Müftümüz ve beraberindekiler BURA Derneği’nden gelenlere teşekkür ederek bir arada sahur yapmanın mutluluğunu dile getirdiler.