MÜFTÜMÜZ TRAMPA MEHMET ALİBAŞOĞLU’NUN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

09-05-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA MEHMET ALİBAŞOĞLU’NUN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 9 Mayıs 2023 Salı günü ikindi namazından sonra Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’in kayınpederi Mehmet Alibaşoğlu’nun cenaze törenine katıldı.

Müftümüz Trampa, merhumun cenaze namazını kıldırdı ve Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ile ailesine taziyede bulundu. Ardından Müftümüz konuşma yaptı.

Cenaze törenine; İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Mustafçova belediyesi muhalefet liste başkanları Cemil Kabza, Ahmet Kurt, Önder Meçoğlu, Mücahit Kurt, Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü Bilal Budur ile Şahin halkı katıldı.

İskeçe Müftülüğü olarak; merhum Mehmet Alibaşoğlu’na Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.