ZİNELLİ’DE COŞKULU İFTAR

26-03-2024

ZİNELLİ’DE COŞKULU İFTAR

25 Mart Pazartesi günü Ova bölgesinin İnhanlı (Topiros) Belediyesine bağlı şirin köylerimizden Zinelli’de düzenlenen iftar, büyük coşkuyla gerçekleşti.  Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın yer aldığı bu coşkulu iftara ayrıca Anavatanımız T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolos Barış Çulha, İskeçe Milletvekillerimiz Hüseyin Zeybek ile Burhan Baran, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene, Eyalet ve Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve yöneticileri ile civar köylerden gelen birçok Müslüman Türk halkı da hazır bulundu.

Müftümüz selamlama konuşmasında şunlara değindi: “Onbir ayın sultanı olan Ramazan’ın  tam ortasında bulunduğumuz bu mağfiret günlerinde, Allah’tan af dileyelim, iftarlarımızla oluşturduğumuz bu güzel birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. İftar organizasyonunda yer alan başta Zinelli köyü Mütevelli Heyetini, köy imamımızı olmak, bu lezzetli yemekleri hazırlayan hanımları ve hizmet eden gençleri tebrik ederim, herkesten Allah razı olsun. Ayrıca uzaktan yakından bu bereketli iftara katılan herkese teşekkür ederim.”

İftar sonrası akşam namazı kılındı ve devamında köy halkının ikram ettiği kahvelerle hoş sohbetler oldu ve böylece coşkulu geçen iftar programı sona erdi.