26 Ramazan ayirac 08 Mayıs ayirac İskeçe/Akşam ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1442 Cumartesi 04:20 06:03 13:22 17:15 20:31 22:07

Milletvekili Hüseyin Zeybek’in Müftülüğü Ziyareti

17-05-2012

Milletvekili Hüseyin Zeybek’in Müftülüğü Ziyareti

6 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerde İskeçe Milletvekili seçilen Hüseyin Zeybek, 14 Mayıs Pazartesi günü İskeçe Müftülüğü’nü ziyaret etti. Çiçeği burnunda Milletvekilimizi İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ve Müftülük çalışanları karşıladı. Başta Müftü Efendi olmak üzere tüm Müftülük çalışanları Sayın Hüseyin Zeybek’i tebrik ederek seçildiği milletvekilliği görevinde başarı dileklerini ilettiler. Milletvekili Zeybek de şahsına gösterilen bu güvenden dolayı teşekkürlerini ifade etti ve bu görevi en iyi bir şekilde yapmaya çalışacağını vurguladı. Daha sonra Müftü Efendi ile bir süre başbaşa görüşen milletvekilimiz Müftülükten ayrıldı.