İSKEÇE MÜFTÜSÜ VAİZLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BİRARADA

28-09-2009

İSKEÇE MÜFTÜSÜ VAİZLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BİRARADA

İskeçe Müftülüğü bu yıl vaizlik yapan din görevlileri ve eşlerine yönelik organize ettiği iftar yemeği 18 Eylül 2009 Cuma günü İskeçe FİLİA salonunda gerçekleşti. İftar yemeğine, bölgemizde ramazan görevi dolayısıyla bulunan T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Ankara Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Albayrak da katıldı. İftar yemeği Bünyamin Albayrak’ın yaptığı dua ile son buldu.

İftar yemeği sonrası İskeçe Müftüsü Ahmet Mete kısa bir konuşma yaparak ramazan boyunca büyük fedakarlık gösteren din görevlilerine teşekkür etti. Yemekte ayrıca, T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Ankara Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Albayrak bütün din görevlilerle uzun uzun sohbet etme fırsatı yakaladı. Ve günümüz din eğitimi nasıl daha çağdaş formatlarla öğretilebileceği noktasında önerilerini dile getirdi.