24-10-2013

19 Ekim 2013 Cumartesi ginü Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin bünyesinde faaliyet göstren Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Yönetim Kurulu Müftülüğümüze nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Çiğdem Ali ve Yönetim Kurulu Üyeleri Faziletli Müftümüz Ahmet Mete Müftülükte olmayıp başka bir etkinlikte yer aldığı için Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ile görüştüler. Görüşmede; yönetime yeni seçildikleri ve İskeçe Müftülüğü’ne nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ettiler. Ayrıca faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Ahmet Hraloğlu da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip onları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Ayrıca yapacakları etkinlikler için Müftülük olarak ne gerekiyorsa destekleyeceklerini ifade etti.

GAT Yönetimi ayrıca fakirlere dağıtılmak üzere Müftülüğümüze dükkanlardan bağış olarak topladıkları bayan ve çocuk ayakkabısı Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu’na teslim ettiler. Hraloğlu da bu güzel davranışlarından dolayı kendilerini kutladı ve teşekkür etti.