Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu 18 Aralık 2016 tarihinde yapmış olduğu toplantıda aldığı kararlar doğrultusunda yardım duyurusu

21-12-2016

Bizi yaradan Rabbimiz bizi kardeş yapmış, Peygamberimiz (S.A.V.) de bir bedenin uzuvları olarak ilan etmiştir. Dolayısıyla dünya üzerinde ve Anavatanımızda vuku bulan acı olayları bir daha kınıyor acilen bitmesini ümit ediyoruz.

Bu vesileyle, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu 18 Aralık 2016 tarihinde yapmış olduğu toplantıda, terör mağdurları ve Suriye’deki savaş madurları kardeşlerimizin acılarını sarmada destek çıkma kararı almıştır. Yardımlar para olarak toplanacak ve Türk Kızılayı’na ulaştırılması için teslim edilecektir.

Dünyanın gözü önünde vuku bulan katliamlara hayır diyen kardeşlerimiz, yardımlarını köy imamlarına, onların kanalıyla seçilmiş müftülüklere ve Gümülcine Türk Gençler Birliği ile İskeçe Türk Birliği’ne teslim edebilirler.

BATI TRAKYA TÜRK AZINLIĞI DANIŞMA KURULU