BTTDD BURSA ŞUBE BAŞKANI EMİNLATİF’TEN FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZE TEBRİK MESAJI

11-09-2022

BTTDD BURSA ŞUBE BAŞKANI EMİNLATİF’TEN FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZE TEBRİK MESAJI

Türkiye’deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şube Başkanı Ali Eminlatif, yeni seçilen İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa için tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Eminlatif mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi olarak 9 Eylül 2022 tarihinde büyük bir katılımla gerçekleşen seçim sonucu İskeçe Müftülüğü görevine seçilen Mustafa Trampa hocamızı tebrik ediyoruz.

Müftülük seçim süreci bizlere birlik olmanın önemini tekrar göstermiştir. Demokratik bir biçimde ve her iki adayında kol kola geçirdiği seçim süreci insanımızın müftülük makamına verdiği önemi bir kez daha ortaya koymuştur. Mehmet Emin Aga ve Ahmet Mete gibi iki değerli müftümüzün makamına seçilen Mustafa Trampa müftümüzün de onlar gibi bu davaya sonuna kadar hizmet edeceğinden eminiz. Bizler Bursa’da yaşayan hemşehrileri adına Mustafa Trampa müftümüzü tebrik ediyor, kendilerine muvaffakiyetler diliyor ve yeni görevinin toplumumuz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”