MÜFTÜMÜZ T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU İLE CUMA NAMAZINDA SOYDAŞLARLA BULUŞTULAR

23-12-2022

MÜFTÜMÜZ T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU İLE CUMA NAMAZINDA SOYDAŞLARLA BULUŞTULAR

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın ikinci ziyareti İskeçe’ye oldu.

Başkonsolos Sayın Ünal Müftümüz Mustafa Trampa’yla Cuma namazını Çınar Camii’nde eda ederek buradaki soydaşlarla bir araya geldiler.

Başkonsolos Müftümüz ve soydaşlarla fotoğraflar çektirdi ve soydaşlara misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Başkonsolos Aykut Ünal’a İskeçe ziyaretinde Muavin Konsolos Barış Çulha, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, DMT Eyalet Meclis Üyesi Rıdvan Kurak, İskeçe Belediye Başkan Yardımcıları Süha Bekiroğlu ve Levent Karaosman, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, İskeçe Azınlık Ortaokul ve Lisesi Müdürü Selçuk Fehmi, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer,
İskeçe eski Vali Yardımcısı Musa Vidinli, Mustafçova Belediyesi eski Belediye Başkanlarından Mustafa Çukal ve Mücahid Dükkancı, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, İskeçe Müftülüğü Personeli ve birçok soydaş eşlik etti.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu, Müftümüz Mustafa Trampa ile Cuma namazından sonra yemeğe geçti. Akabinde,  İskeçe Müftülüğüne gelerek bir süre görüştüler.