KETENLİK GENÇLERİNE YÖNELİK KONFERANS DÜZENLENDİ

31-12-2022

KETENLİK GENÇLERİNE YÖNELİK KONFERANS DÜZENLENDİ

İskeçe Müftülüğü’nün öncülüğünde Ketenlik köyü Halk Kütüphanesinde, 30 Aralık Cuma akşamı Ketenlikli Ortaokul ve Lise seviyesindeki genç öğrencilere yönelik düzenlenen konferansta 2022 yılı değerlendirildi ve yeni yıla girerken gençlere tavsiyelerde bulunuldu.

Ketenlik köyünde gençler Milâdi yeni yılın öncesinde bir araya geldiler. Gerçekleşen etkinlikte, yeni yıl kutlamalarına karşı Müslüman bir gencin tutumu nasıl olmalı, bu hususta Müslümana düşen görevler, yapılması ve yapılmaması gereken hususlar anlatıldı. Etkinliğin sonunda gençlere ikramda bulunuldu.

Konferansa, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Mezunu, İskeçe Müftülüğü Din görevlisi Levent İmam ve Sinan İsmailko ile misafir olarak Uludağ Üniversitesi Din Eğitimi Yüksek Lisans mezunu Muhammed Dükkancı konuşmacı olarak katıldı.