MÜFTÜMÜZ ESKİ İTB VE BTTÖB BAŞKANLARINDAN KADİR YUNUSOĞLU’NUN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

25-01-2023

Faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, 25 Ocak 2023 Çarşamba günü İskeçe Aşağı Mahalle Çınar Camii’nde ikindi namazını müteakiben, 84 yaşında vefat eden İskeçe Türk Birliği ve Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği eski başkanlarından Kadir Yunusoğlu’nun cenaze namazını kıldırdı.

Müftümüz duayı yaptıktan sonra merhumun yakınlarına taziye dileklerinde bulundu.

İskeçe Müftülüğü olarak; İskeçe Türk Birliği ve Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği eski başkanlarından Kadir Yunusoğlu’na Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevdiklerine sabırlar diliyoruz.